صفحه اصلیIهتل استقرار دانشگاهیان در مالزیIبرنامه سفر دانشگاهیان در مالزیIدرباره یونانIدربارۀ ماIارتباط با ماIآرشیو اخبار
چهارشنبه ٠٢ اسفند ١٣٩٦
اعلام نتایج قرعه کشی دور دوم سفر مالزی و یونان دانشگاهیان
منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1035022
 بازدید امروز : 30
 کل بازدید : 3654885
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.1563
اوقات شرعی


  چاپ        ارسال به دوست

مدارک مورد نیاز سفر یونان

مدارک مورد نیاز سفر یونان

 الف ):مدارک لازم برای اساتیددانشگاه وهمسرشان (در صورتی که خانه دارباشد): 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 9 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم 
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک. 
2) 2 قطعه عکس 4*6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) 
3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن ( قابل ذکر است جهت تایید شناسنامه داشتن مهر ثیت احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.) 
4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد. 
الف) حسابهای جاری: کارکرد 6 ماه اخیر به زبان انگلیسی 
ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش 6 ماهه سودبه زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک 
5)درصورتی که حقوق ماهیانه کمتراز40 میلیون ریال باشد اصل و ترجمه سند مالکیت که به تاییددادگستری ووزارت خارجه برسد 
6) اصل و ترجمه مدارک شغلی ازدانشگاه به همراه دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است. 
تذکرمهم : معرفی نامه شغلی از دانشگاه به زبان فارسی با ترجمه انگلیسی باشد ودر معرفی نامه حتما موارد ذیل قید گردد: 
• نوع استخدام: دائمی یا قراردادی (استخدام قراردادی با ذکر تاریخ شروع و خاتمه) 
• نوع بیمه (تامین اجتماعی یا خدمات درمانی) و شماره بیمه 
• نامه می بایست ممهور به مهر دانشگاه باشد. 
الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی .(برای تایید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.) 
ب) وکلا: پروانه وکالت. 
د) بازنشسته ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی. 
7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر وترجمه شناسنامه وکارت ملی باتاییدوزارت خارجه ودادگستری برای خانم های خانه دار.درصورت داشتن سپرده بانکی گرفتن نامه تمکن مالی وپرینت 6 ماهه حساب الزامی است 
* تکمیل فرم مشخصات فردی ( توسط آژانس تکمیل خواهد شد.) 
* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد. 
* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود. 
لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد. 

 ب ): مدارک لازم برای کارکنان دانشگاههاو همراهان اساتید(شامل همسرکه اشتغال بکارداشته باشدوفرزندیاپدرومادرویاسایربستگان وهمکاران): 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم 
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک. 
2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) 
3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن ( قابل ذکر است جهت تایید شناسنامه داشتن مهر ثیت احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.) که به تایید دادگستری و وزارت خارجه رسیده باشد. 
4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد. 
الف) حسابهای جاری: کارکرد 6 ماه اخیر به زبان انگلیسی 
ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش 6 ماهه سودبه زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک 
5) اصل و ترجمه سند مالکیت. 
6) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است. 
نکته : جهت دریافت تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه معرفی نامه شغلی موارد ذیل در دالترجمه هراه داشته باشید: 
الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی .(برای تایید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.) 
ب) وکلا: پروانه وکالت. 
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ،سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تامین اجتماعی با مهر سازمان 
* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است. 
د) بازنشسته ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی. 
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت. 
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات 
ی) معلمان: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان. 
ز) دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل ) 
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت-نامه 
کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه نیز دارد. 
جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری و امور خارجه لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود: 
* محصلین در پایه دبستان و راهنمایی و دبیرستان: گواهی تحصیلی باید مهر مدرسه و منطقه و آموزش و پرورش استان و مهر و امضاء شخص مربوطه را داشته باشد. 
* محصلین در پایه پیش دانشگاهی : مرحله اول گرفتن مهر آموزش و پرورش استان تهران ، مرحله دوم مراجعه به پیشخوان دولت جهت گرفتن تائیدیه تحصیلی، و ارائه آدرس دارالترجمه (که بعد از انجام این مراحل یک هفته بعد تائیدیه به دارالترجمه ارسال می گردد.) ضمناً قابل ذکر است مرحله انجام تائید دادگستری و امور خارجه توسط دارالترجمه 3 تا 4 روز کاری زمان می برد. 
* دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند. 
* دانشجویان دانشگاههای دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند. 
7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند، رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه با تائید دادگستری و امور خارجه دارد. 
8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار. 


       * تکمیل فرم مشخصات فردی 
* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می¬باشد. 
* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود. 
لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد. 


١٧:١١ - شنبه ٣٠ آذر ١٣٩٦    /    شماره : ٨٧    /    تعداد نمایش : ٦٧٢٢







کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به المهاجر می باشد.